Monday, 31 October 2011

aku tak paham :|

aku tak skola hari neh .malas .tade paper lahh kate kan .
tapi hari neh rase nak demam pulak .
dok pkir pasal kau .
tak thu lah kau pkir pasal aku ke tak :)

mlam tadi tabule tido .rase bersalah kat kau .
aku bukan tana skype dgan kau .tapi webcam tuu ade prob .kau tak paham ke .penat aku on off on off lappy .tabule , na buad cm mne .pastuu kau kate tapaya .then , kau say gud-nite .
aku ?ha ok .mmag patut kau mara aku .
aku hampe gile kau thu ! bru nak text dgan kau :|
ok .tape .aku okay-2 kan je .
kn aku da kate , I WILL TRY UNDERSTAND YOU .
aku tak thu nape kau taching sgat skrag neh ? :(
imsorry .

#mengigil tgan aku tulis blog neh :') aku sayang kau mok .
thanks reading jyeahh! tekan button LIKE if suke :)

No comments:

Post a Comment